Onze partners

Bij Hermes Running Events geloven we sterk in de kracht van samenwerking en partnerschap. 
Onze trailrun evenementen brengen niet alleen gepassioneerde hardlopers samen, maar ook bedrijven die willen bloeien in een omgeving van gezondheid, avontuur en gemeenschapszin.

Onze partners spelen een cruciale rol in het succes van onze evenementen. Ze delen onze passie voor het buitenleven, gezondheid en het bevorderen van een actieve levensstijl.

We streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze partners en samen te groeien. Of u nu een klein bedrijf bent dat lokale betrokkenheid zoekt of een gevestigde onderneming die haar merkbereik wil vergroten, er is altijd een partnerschapsmogelijkheid die bij u past.

Bent u geïnteresseerd in het verkennen van de mogelijkheden van een partnerschap met Hermes Running Events? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen werken aan het bevorderen van een actieve en gezonde levensstijl, terwijl we uw merk naar nieuwe hoogten tillen.

Samen op weg naar de top!Bij Sanas draait alles om maximale prestaties en optimaal herstel. We bieden hoogwaardige voedingssupplementen, ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en alleen de beste ingrediënten. Of je nu een professionele atleet bent of gewoon je sportprestaties wilt verbeteren, bij Sanas vind je de producten die je nodig hebt. Ontdek ons assortiment en ervaar zelf het verschil dat Sanas kan maken in jouw sportieve reis!


Ontdek meer


Star-Tracking vereenvoudigt het leven van sportorganisatoren en verbindt sporters tijdens evenementen. We bieden een gebruiksvriendelijk platform voor het digitaliseren en professionaliseren van sportevenementen, waarbij organisatoren zich kunnen concentreren op het sportieve en commerciële aspect. Met ons trapsgewijze servicemodel kunnen organisatoren zelf taken uitvoeren of vertrouwen op persoonlijke ondersteuning van ons team. Sluit je aan bij ons enthousiaste team en maak deel uit van de sportieve sfeer!


Ontdek meer

Bij TraKKs bieden we hoogwaardige outdoor- en sportuitrusting voor hardlopers, wandelaars en avonturiers van alle niveaus. Met onze deskundige kennis en zorgvuldig geselecteerde producten helpen we je om jouw passie voor beweging te omarmen en nieuwe hoogten te bereiken. Bezoek onze winkels of ontdek ons assortiment online en laat je inspireren om de wereld te verkennen met TraKKs!


Ontdek meer


Met zijn deskundige begeleiding en passie voor hardlopen, biedt David Liviau gepersonaliseerde coaching voor lopers van alle niveaus. Als gecertificeerde coach combineert hij technische expertise met motivatie om jou te helpen jouw hardloopdoelen te bereiken. Of je nu traint voor een race of gewoon wilt genieten van het plezier van hardlopen, David staat klaar om je te begeleiden op jouw reis naar succes. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe David Liviau jouw hardloopervaring kan verbeteren!


Ontdek meer

Maak kennis met onze functionele alcoholvrije bieren die zowel gezond als f*cking lekker zijn.


Ontdek meer

We danken ook